POSTAVITE PITANJE
Budite slobodni i kontaktirajte nas putem naše kontakt forme i postavite pitanja u vezi sa radom i aktivnostima kluba.
Rotary Klub Novi Sad | Uručena donacija RC Bled
315
post-template-default,single,single-post,postid-315,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Uručena donacija RC Bled

Uručena donacija RC Bled

027

Dana 28.04.2015. uručili smo donaciju RC Bled u iznosu od 2.000 € oštećenima u poplavama u proleće 2014. godine. Sredstva su namenjena porodicama čiji su domovi nastradali prilikom izlivanja nabujalog potoka u Sremskoj Kamenici, a to su porodice Božić, Miljanski, Divnić, Dragosavac i Kečić. Oni su izabrani na osnovu podataka kancelarije mesne zajednice Sr. Kamenica o stepenu oštećenja i na osnovu uvida u materijalno stanje porodica.

Donacija je promenjena u dinarsku valutu i na računu je bilo 237.000 dinara. Na ovu sumu RC Novi Sad je dodao 13.000 dinara tako da je ukupno uplaćeno 250.000 dinara, odnosno svakoj od navedenih porodica uručen je vaučer u iznosu od 50.000 dinara. Sredstva su uplaćena na račun trgovine STR „MILJIĆ“ iz Sr. Kamenice koja poseduje sav potreban građevinski i drugi materijal potreban za sanaciju domova. Tom prilikom vlasnik radnje je za korisnike vaučera obezbedio 10% donacije na donešen vaučer tako da je svakoj od navedenih porodica pripalo po 55.000 dinara, odnosno 275.000 dinara ukupno.

Sve porodice, kao i pripadnici mesne zajednice izrazili su veliku zahvalnost RC Bled i RC Novi Sad i uptili poziv za druženje nakon završetka obnove objekata.

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.